Reserveer nu!
 
Huis-Op-Curacao : Eiland informatie : Golfen
 

Golfen op Curaçao

Een golfvakantie op Curacao betekent golfen op fantastische banen met zicht op de prachtig blauwe Caribische Zee. Golfen op Curacao betekent het hele jaar door afslaan in een aangenaam klimaat met een gemiddelde temperatuur tussen de 25 en 30 graden. De passaatwind zorgt voor een aangename verkoeling, waardoor het tijdens een golfvakantie op Curacao het hele jaar door uitstekend uit te houden is.

Het Hyatt Regency Curacao Golf Resort, Spa & Marina ligt aan het Spaanse Water op de voormalige Santa Barbara-plantage. De bijbehorende 18 holes golfbaan is ontworpen door Peter Dye.

Het Blue Bay Golf en Beach resort is een 18 holes AAA-championship-baan en is volgens kenners de mooiste golfbaan in het Caribisch gebied. De par 72-baan ligt op het grondgebied van de voormalige plantage Blaauw en is ontworpen door golflegende en baanarchitect William "Rocky" Roguemore.
De glooiende baan ligt prachtig in de tropische natuur vlakbij de zee, waardoor je tijdens rondje golf op Curacao dus altijd genieten van spectaculaire vergezichten. Er zijn verschillende holes waarbij je strak langs of over de zee moet slaan. De Blue Bay golfbaan is toegankelijk voor iedereen met een Nederlands golfvaardigheidsbewijs.

De golfbaan van Curacao Golf en Squash Club is een 9 holes golfbaan. Deze baan ligt in de villawijk Emmastad in Willemstad. Beroemd zijn de cactushindernissen. Toeristen kunnen hier 's ochtends golfen en hebben een golfvaardigheidsbewijs nodig.

GOLF Hole5GOLF Hole10

 

Google Translate

 
 

Lagoworks Web & Design 2019